Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el a keresők találati listáin nem elég egy korszerű, keresőbarát felépítésű honlap elkészíttetése. A látogatottság érdekében be kell vetni néhány marketing es - Webmarketing magazin
részletek »

Hogyan építsünk linket?

Webmarketing magazin, amely segít az internetes megjelenésben, bemutatja a honlapkészítés és a honlap népszerűsítés lehetőségeit, nem megfeledkezve azok buktatóiról sem.
Webmarketing magazin
Itt vagy: Webmarketing magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Hogyan építsünk linket?
Hogyan építsünk linket?
Ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el a keresők találati listáin nem elég egy korszerű, keresőbarát felépítésű honlap elkészíttetése. A látogatottság érdekében be kell vetni néhány marketing eszközt, ezek között a linképítést is.
Linket többféle módon lehet építeni. Vannak linkkatalógusok, amelyeknek a releváns témaköreibe ajánlhatjuk a weboldalunkat. Ezek között a linkkatalógusok alapvető különbségek lehetnek.

A katalógusok többsége follow (követett) linket ad, vannak azonban nofollow (nem követett) linket adó katalógusok is. A nofollow linket adó katalógusok korábban lényegesen kisebb értéket képviseltek honlapunk számára, ma már - a Google Pingvin algoritmus megjelenése óta - azonban értéket kell tulajdonítanunk ezeknek a linkeknek is. Értéket abból a szempontból képvisel, hogy a linképítés mesterséges jellegét enyhíti.

Tehát nem árt, ha a linképítés során nofollow linket adó katalógusokba is küldünk linket, mivel ez a linképítés természetes jellegét erősíti.

A "Pingvin-barát" linképítésnek természetesen ezernyi apró trükkje van, amit megismerhetünk a Linkmarketing 1x1 című elektronikus könyvből.

Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - linképítés, marketing
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-08-04 07:19:13
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü