Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egy linkkampány többféleképpen is kivitelezhető, azonban minden esetben egy közös célja van a különféle linkkampány technikáknak, mégpedig a ránk mutató linkek szerzése. - Webmarketing magazin
részletek »

A linkkampányok módszerei

Webmarketing magazin, amely segít az internetes megjelenésben, bemutatja a honlapkészítés és a honlap népszerűsítés lehetőségeit, nem megfeledkezve azok buktatóiról sem.
Webmarketing magazin
Itt vagy: Webmarketing magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
A linkkampányok módszerei
A linkkampányok módszerei
Egy linkkampány többféleképpen is kivitelezhető, azonban minden esetben egy közös célja van a különféle linkkampány technikáknak, mégpedig a ránk mutató linkek szerzése.
Bár nem feltétlenül a minket linkelő oldalakról fognak érkezni a látogatóink (hacsak nem egy nagy látogatottságú, releváns tartalommal bíró oldalról van szó), a keresőmotorok szempontjából mindenképpen nő az oldal fontossága, ha több más oldal is hivatkozik rá a linkeken keresztül.

A hatékony linkkampánynak van pár trükkje, ami által meghozza a kívánt eredményt. A linkkampány egy megoldása az ún. linkcsere, amikor más honlapokkal cserélünk linket, viszont ez nagyon időigényes, ráadásul a keresőmotorok nagyobb fontosságot tulajdonítanak az egyirányú linkeknek.

Ha a főoldalunkat szeretnénk erősíteni egy linkkampány segítségével, használhatjuk a domain katalógusokba való regisztrációt, viszont ezekben az esetekben nincs mindenütt mód leírás megadására. Bizonyos esetekben, megéri fizetett linket vásárolni, amennyiben egy erős PageRank értékkel rendelkező katalógus főoldaláról kapjuk és persze releváns tartalomról. Ez a megoldás azonban nagyon drága és szűk mozgásteret biztosít.

A linkkampány egyik eszköze a kommentelés is, amennyiben releváns tartalomhoz szólunk hozzá és linket is beszúrhatunk. Ugyanez vonatkozik a fórumhozzászólásokra is, valamint a cikkírásra más, releváns oldalakon.
Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - linképítés, linkmarketing, linkkampány
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-04-13 08:43:33
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü