Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A vírusmarketing egy, a tengeren túl már elterjedt marketingstratégia, amely nem megszokott marketinges eszközöket használ, így a gerillamarketing csoportjába tartozik. - Webmarketing magazin
részletek »

A jó vírusmarketing stratégia

Webmarketing magazin, amely segít az internetes megjelenésben, bemutatja a honlapkészítés és a honlap népszerűsítés lehetőségeit, nem megfeledkezve azok buktatóiról sem.
Webmarketing magazin
Itt vagy: Webmarketing magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
A jó vírusmarketing stratégia
A jó vírusmarketing stratégia
A vírusmarketing egy, a tengeren túl már elterjedt marketingstratégia, amely nem megszokott marketinges eszközöket használ, így a gerillamarketing csoportjába tartozik.
A vírusmarketing vagy virálmarketing alapja az, hogy olyan pszichoszociális eszközökkel fogja meg a célközönségét, amelyek extrém hangulatváltozásokat váltanak ki. Ezek arra sarkallják a kiválasztott célcsoport tagjait, hogy továbbadják az információt a benne elrejtett tényleges információval együtt.

A jól felépített vírusmarketing, ha egyszer elindították exponenciálisan terjed, csak akkor áll meg, amikor már a célközösség tagjainak zöméhez eljutott.

A vírusmarketing kampány elindításához a legjobb módszer az, ha a célközösségünkben megtaláljuk azt az embert, aki a legnagyobb hitellel bír a közösségen belül. Egy ilyen ember, ha felvállalja a vírusmarketingünk ügyét, akkor a siker garantált!
Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - vírusmarketing, online marketing, internet, online, marketing
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2011-09-07 22:22:25
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü